Gastenboek

Om de kwaliteit van mijn werk verder te optimaliseren, wordt uw mening zeer gewaardeerd. Daarom wil ik u vragen om onderstaand het formulier op te roepen m.b.v. de knop ‘Schrijf een nieuw bericht’, en het formulier in te vullen. Uw reactie zal na moderatie hieronder worden geplaatst.

Bij voorbaat bedankt.

knopjeroen2 


Jos van Gessel, Maart 2018: Een mooie maar lastige inbouwkast vakkundig gemaakt

Jeroen heeft in slechts 2 weken tijd in maart 2018 een wand in onze slaapkamer er uit gebroken om in de achterliggende berging een inloopkast te maken. Omdat alle wanden schuin lopen is dat een flinke puzzel, die Jeroen vakkundig heeft geklaard. Het resultaat is volledig zoals we in gedachten hadden, een strakke wand met heel veel opbergmogelijkheden daarachter.

Jeroen werkt nauwkeurig, communiceert duidelijk, overlegt vooraf en ruimt de rommel elke dag netjes op. Doordat het snel en prettig ging viel de bouw uiteindelijk ontzettend mee.

Wij bevelen Jeroen van harte aan 👍

 


E.van der Kooij en J. Tax, Januari 2018: Functionele en mooie oplossingen

Wij zijn erg blij met de woning aanpassingen die Jeroen bij ons gerealiseerd heeft. Beugels op trap, wc en douche, en het wegwerken van drempels in de bijkeuken.  Het was prettig met Jeroen te werken en hij kwam met functionele, maar ook mooie oplossingen.


Janneke Borghans, Malden, Januari 2018: Rustig en secuur

Om in één keer 2 toiletten te slopen en opnieuw op te bouwen, was best een klus. Het feit dat Jeroen betrokken meedacht over plaatsing, materiaal en tegelijkertijd vanuit ergonomisch oogpunt meekeek, was erg prettig! Ook al hadden wij geen aanpassingen nodig, maar “gewoon” 2 nieuwe WC’s. Jeroen werkt rustig en secuur.


Guy Clairbois, Malden, Mei 2017: Betrokken, secuur, vakkundig

Jeroen heeft bij ons een aangepaste toiletruimte gebouwd. Hij deed echt zijn best om onze wensen goed te begrijpen en om te zorgen dat alles ook zo werd gebouwd. Ook dacht hij goed mee over wat niet kon of wat beter kon. Hij is realistisch en werkt secuur. Verder heeft hij een goed netwerk van specialisten om zich heen voor gespecialiseerd werk als tegelzetten of stucen. En na het werk werd alles steeds weer netjes opgeruimd.

 


Frank Verhoeven, April 2017: Geen douchezitje maar een verrijdbare doucherolstoel

Na zelf de meest ingewikkelde constructies voor een douche aanpassing te hebben bedacht, was een blik van Jeroen voldoende om een geweldig advies te geven, waarvoor niet eens een aanpassing  nodig was.


Linda en Crit, Horst, Maart 2017: Advies op maat omtrent veiligheid in de badkamer

Omdat wij de noodzakelijke aanpassingen in onze badkamer moesten regelen, hebben wij Jeroen ingeschakeld. Wij hadden niet het gevoel dat hij alleen maar de klus wilde binnenhalen, wat je niet altijd over andere bedrijven kan zeggen. Naast een advies op maat (waarvoor we betaald hebben) denkt hij ook mee met het oplossen/verbeteren van de persoonlijke situatie. Tijdens de werkzaamheden werkt hij goed door en blijft wel heel relaxed. Hij overlegt ook de stappen die hij moet nemen. Hij boort niet zomaar een gat in de muur voor bijvoorbeeld het ophangen van een kastje. Zijn vriendelijke houding en zijn manier van overleggen en werken is prettig. Met name omdat noodzakelijke aanpassingen erg confronterend kunnen zijn. Wat nog een verbeterpunt is, is het inschatten van de benodigde tijd die deze klus vroeg. Want deze aanpassingen bleken niet in één dag gedaan te zijn. Wij zijn erg tevreden met de wijzigingen en veiligheid in onze badkamer staat weer bovenaan.


Familie van der Meij, januari 2017: Een groter stukje veiligheid

Na eerdere aanpassingen hebben we opnieuw Jeroen gevraagd, dit keer om na te denken over extra steun in de badkamer. De leuning die hij heeft aangebracht om de wastafel heen tot in de douche geeft voor mijn man goed houvast en een noodzakelijk gevoel van veiligheid. Jeroen werkt heel secuur, komt zo nodig nog eens meten en na afloop zie je niet dat er iemand aan het werk is geweest: alles opgeruimd. Dank je wel!

Voor

en na, met beugel.

 

 

 

 

 

 


 

Familie Metz uit Malden, Januari 2017: Betrokken, bescheiden en vakkundig

Wij hebben Jeroen leren kennen als een zeer betrokken, bescheiden en vakkundig iemand, die – als ergotherapeut – zeer goede adviezen geeft en deze vervolgens ook ten uitvoer brengt.

 

 

 

 


Mw Couturier te Nijmegen, september 2016: Bekwaam en vriendelijk

20160916_124029_resized20160916_123938_resizedTwee trapspilbeugels (metalen trapleuningen), een postoel en een opstap geleverd. 

Ten volle tevredenheid over de geleverde producten en een buitengewoon advies. Jeroen is een bekwaam en vriendelijk persoon.

 

 

 

 

 


Mw. De Vries te Nijmegen, september 2016: Iedereen is zeer tevreden: thuiszorg, familie en buren.

De badkamer voor de verbouwing

De badkamer voor de verbouwing

na-2

en erna

Goed en prettig gewerkt. Iedereen is zeer tevreden: thuiszorg, familie en buren.

 

 

 

 

 

 

 

 


Mw Rietman uit Nijmegen, september 2016: Écht advies!

Prettige communicatie. Jeroen adviseert écht en dringt niets op!

De bestaande oprit was te stijl.

De bestaande oprit was te stijl.

De nieuwe oprit is dus langer gemaakt

De nieuwe oprit is dus langer gemaakt

20160919_123839_resized_1

Drempelgeleider binnenshuis

 

 

 

 

 

 

 


Mw Hoek uit Nijmegen, juni 2016:  Veilig en zelfstandig eten klaarmaken

en na het plaatsen van de beugels

en na het plaatsen van de beugels

Voor

Voor

Reactie Buurtzorg: Graag wil ik je laten weten dat het mw goed bevalt. De eerste paar uren moest ze even wennen vertelde ze, en vervolgens ontdekte ze dat ze er lekker op kan leunen enz. Ik denk dat je met een hele goede optie bent gekomen voor mw! Wat er toe bijdraagt dat ze nu veiliger zelfstandig haar eten kan klaarmaken. Super. Ontzettend bedankt.

 


Dhr. en mw. Volkers te Randwijk, juni 2016: Prima, zeer strak werk afgeleverd. Top!

20160704_115821_resized20160704_115948_resized_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mw Visser uit Grave, april 2016: Blij met de oplossing

img-20160425-wa0002Vanwege klachten aan mijn linkerschouder, werd er door de ergotherapeut Jeroen van der Meulen geadviseerd, om een stang in de wc te plaatsen. Met deze stang kan ik mij gemakkelijker optrekken, om vanuit mijn rolstoel op te staan. Deze stang is verticaal geplaatst, omdat de wanden van gipsplaat zijn. Ik ben heel blij met deze oplossing. Bedankt Jeroen.

 

 

 

 

 

 


Mw. Heij, februari 2016: Mijn man kan nu weer in de keuken lopen 

en erna

Voor het aanpassen….

Wij willen je nogmaals bedanken voor de snelle afhandeling en het nette werken.
We zijn erg blij met de stang ,zodat mijn man nu in de keuken kan lopen.

Nogmaals bedankt.

 

 

 

 

 


Mw. Van Dijk, januari 2016: Ziet er keurig uit en ik krijg er veel complimenten over
Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die je voor me verricht hebt. Het ziet er keurig uit en ik krijg er veel complimenten over. De manier waarop het gedaan is en de bejegening is prima. Ook de tuinlieden hebben rekening gehouden met al mijn wensen. Ik ben dan ook dik tevreden en zal je bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Met vriendelijke groet, mw. Van Dijk

en erna

Voor het aanpassen….

 

 

 

 

 

 

 

 


Helmi Pauwels, januari 2016: Hart voor z’n vak!
Mijn moeder is zeer tevreden met de drempelhulpen en handgreep in de doucheruimte. Effectieve aanpassingen met zorg uitgevoerd. Jeroen luistert en zoekt naar  een eenvoudige oplossing. Hart voor z’n vak!


De heer en mevrouw Dietz, december 2015: Nauwkeurig werk, spic en span opgeruimd
Met geduld en nauwkeurig gewerkt en alles na afloop spic en span opgeruimd!Complimenten-mw-Dietz

 

 

 

 

Voor de verbouwing…

na (1)

en erna

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Netteke Trouwborst, 19 september 2015: Jeroen weet waar hij het over heeft
Wat ik vooral als goed en prettig heb ervaren is, dat Jeroen weet waar hij het over heeft en meedenkt over wat de juiste aanpassingen zijn.


M.Hosemans-Oosterbaan, 1 september 2015: Erg deskundig en prettig
Als er in de toekomst nog aanpassingen nodig zijn weten we je te wonen. Ons oordeel is: Erg deskundig en prettig.


Swie Schröder-Oei, 23 juli 2015: Jeroen adviseert zeer deskundig!
Jeroen van der Meulen adviseert zeer deskundig inzake woningaanpassing voor gehandicapten en/of ouderen. Hij schat goed in wat de wensen zijn en realiseert op korte termijn en adequaat de afgesproken werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

 

 

 

 

 

 


Dhr. en mw. Pompen, 23 juli 2015: Je kan je heel goed inleven.
pompenkleinBeste Jeroen,
Wij vonden het heel prettig dat jij, met jouw dubbele kennis en vaardigheid, je heel goed in onze problematiek kon inleven. Mijn vrouw is zwaar gehandicapt en veilig trap lopen is dan heel moeilijk. Door jouw aanpassingen is die noodzakelijke veiligheid gegarandeerd en daar zijn we heel blij om. Dank je voor je goede advies en inzet voor het eindresultaat.

 

 

 

 


Clara Oude Vrielink, 15 juni 2015: Je adviezen kwamen goed van pas
oudevrielingklein4154Beste Jeroen.
Ik wil je nog even laten weten dat wij heel tevreden zijn over onze samenwerking omtrent de aanpassing van de badkamer en de plaatsing van een Aerolet toiletlift.
Het gebruik van de badkamer in de rolstoel is een stuk gemakkelijker en veiliger nu.
Je adviezen kwamen goed van pas. Hartelijk dank hiervoor.

 

 

 


Ine Dresens, 22 april 2015: Adequate en plezierige werkwijze
dresens2dresens1Mijn schoonouders zijn heel tevreden over uw werk en dat van de meneer die de vloer geëtst heeft. Mijn man en ik zijn u zeer erkentelijk voor de adequate en plezierige wijze waarop u alles heeft uitgevoerd. Wij danken u voor de goede zorgen en wensen u veel succes met uw bedrijf.

 

 

 

 


Loes en Henk Baadenhuijsen, 20 april 2015: Niets dan lof!!
BaadenhuijsenkleinDe mantra van “Jeroen van der Meulen” is: Advies en realisatie. Zo weinig woorden zijn maar nodig om het concept correct aan te geven. In samenwerking met de WMO afdeling van de gemeente Heumen zijn bij onze woning een tweetal nogal complexe drempelhulpen gerealiseerd om mijn echtgenote, na het ontstaan van een langdurige afhankelijkheid van een leven met rolstoel, een begaanbaar leven te geven. Hierbij bleek ook de kennis van de ergonomische aspecten goed tot zijn recht te komen. Om verder maar kort te gaan: niets dan lof!!

 

 

 

 


Frans en Lia van Luijk, 27 februari 2015: De juiste oplossing
luijkkleinWe zochten eindeloos naar een oplossing voor mijn mam om (met ondersteuning) van het toilet omhoog te komen.
Na contact met de heer Van der Meulen kwam hij binnen de kortste keren met de juiste oplossing. Het toiletrekje bevalt uitstekend.

 

 

 

 

 


Ingrid Timmermans, 16 oktober 2014: Dank
timmermanskleinBeste Jeroen,
Dank voor de aanpassingen in huis! Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en vooral over hoe je met ons hebt meegedacht in oplossingen. Ik heb dit ook aan de gemeente laten weten.

 

 

 

 

 


Mw. F. Faber, 1 september 2014: Geniaal
Bedankt Jeroen.
Je hebt me inzicht gegeven hoe ik makkelijker kan opstaan vanuit mijn bed. Ik moet gewoon de elektrische verstelling van mijn hoofdeinde gebruiken. Iets waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Het opstaan gaat nu goed. Maar als het in de toekomst minder gaat, dan kom ik zeker bij je terug voor een grijppaal.
Ook jouw tip om het keukenkastdeurtje te verwijderen, zodat ik mijn voeten in het kastje kan zetten was geniaal. Nu kan ik zittend koken, waardoor ik het langer volhoud.


Jan Cremers, 1 september 2014: Waar vind je dat tegenwoordig nog?
cremerskleinKennis, vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke zorg, waar vind je dat tegenwoordig nog? Wij vonden het bij Jeroen van der Meulen. In ons woonhuis waren enkele aanpassingen nodig. Jeroen kwam, gaf goede raad en zorgde voor piekfijne uitvoering. Wij zijn zeer tevreden.

 

 


Annemiek Verstelle, 25 augustus 2014: De douchezit bevalt prima
verstellekleinBedankt Jeroen.
De douchezit bevalt prima. Kan nu douchen zonder uit te glijden. Ook fijn is dat hij opklapbaar is. Ben zeer tevreden. Mochten er meer aanpassingen nodig zijn kom ik zeker bij je terug
Mvg A Verstelle

 

 

 

 

 


Ria den Brok, 14 augustus 2014: We zijn zeer tevreden!!
brokkleinBedankt Jeroen.
Je hebt bij ons een trapleuning aan gebracht. Dit is zeer professioneel gedaan. Het is nu een stuk gemakkelijker om de trap op en af te lopen. Netjes gewerkt, geen rommel achter gelaten en je bent zeker niet duur. Dus we zijn zeer tevreden en zullen je zeker bij anderen aan bevelen.
Groetjes Ria en Ruud

 

 

 

 

 

 

 


Paul Geurts, 30 juli 2014: Prima gedaan
opritgeurtskleinBeste Jeroen,
Bedankt voor de drempels in het huis van mijn ouders. Je werkt netjes, hebt geduld en bent een prettig persoon. Geknipt voor dit werk! Succes

 

 

 

 

 

 


Monique Teding van Berkhout, 3 juli 2014: Goede adviezen
badkamermoniquekleinHallo beste Jeroen,
Ja ik wou jou nogmaals bedanken voor mijn aangepaste badkamer en wc.
Ik ben heel erg tevreden met hoe het geworden is.
En waar ik ook heel erg blij mee ben: Waren jouw adviezen en helemaal omdat je een ergotherapeut bent en dus veel ervaring hebt op dit gebied en dus weet waar je over praat en hoe het allemaal beter kan.
En je hebt mij ook goede tips gegeven.
Dan nog iets: Dat je altijd alles keurig netjes achter liet, grote plus punt ook.
En ook heel fijn was: Dat je mij steeds op de hoogte hield van hoe lang het nog zou duren
Ik zal ook zeker reclame maken voor jou bij andere mensen want je levert goed werk af en je producten zijn van goede kwaliteit en als ik ooit zelf weer iets moet laten doen in huis dan zal ik zeker jou weer vragen.


Clem. van der Made, 27 juni 2014: Beduidend voordeliger
Enige maanden geleden werd bij mij parkinson vastgesteld, waarna in de badkamer een douchezitje en een lange verticale stang werden gemonteerd. Ik dacht, dat kan nog wel eens van pas komen. Nee, ze kwamen meteen van pas. Parkinson betekent een verlies aan evenwicht. Het stoeltje is dan zeer welkom.
Je kunt overal een losse douchezitjes aanschaffen. Losse dingen zijn eerder gevaarlijk. Je moet onvoorwaardelijk op dit soort badkamermeubilair kunnen vertrouwen.
Jeroen heeft ook een trapleuning gemonteerd.
Er was ook een horizontale beugel bij het bad geadviseerd. Daar is van af gezien. Overbodig.
Ik heb een offerte aangevraagd bij een badkamerinstallateur en bij Jeroen.
Jeroen was beduidend voordeliger.
Tenslotte is er beveiliging bij de schuifpuien gevonden.
Heel simpel: houten balkjes blokkeren de beweegbare delen.
Ik ben heel tevreden over het werk van Jeroen en kan hem met plezier aanbevelen.
Clem. van der Made


Mariejan Kooijman, 26 juni 2014: Goed advies en vakwerk
Het is opvallend hoe zeer Jeroen vanaf het eerste contact vooruit denkt en meedenkt. Bij mij ging het om het plaatsen van één muurbeugel. De eerste keer kwam Jeroen langs om de situatie en wensen te adviseren en had hij enkele beugels bij zich die mogelijk tot een oplossing konden leiden. Na overleg besloten tot een andere beugel. Die werd dezelfde dag nog besteld en de volgende dag al geplaatst. Goed advies en de uitvoering is vakwerk.


Roel Bonten, 24 juni 2014: pro-actief, integer, praktisch en denkt met je mee
Jeroen is – gelukkig – geen doorsnee klusjesman. Hij is geen ‘verkoper’, hij zegt niet klakkeloos ‘tuurlijk, doen we ff’. Nee, Jeroen onderscheidt zich op prettige wijze door juist NIET te verkopen, maar écht ‘t gesprek aan te gaan en eerst te willen snappen wat je wilt én waarom. Zodat hij pro-actief, integer en praktisch met je mee kan denken over wat voor jou de beste oplossing is. Dat vertaalt hij vervolgens in een helder ontwerp. Daarvoor neemt hij de tijd: hij komt gerust nog eens langs of mailt je tussendoor nog een prachtige ingeving. Hierdoor zijn we nu dan ook méér dan tevreden over het resultaat; want hij wist dit ontwerp uiteraard perfect met zijn handen te maken. Ook hier springt zijn oog voor detail in het – jawel – oog.
Kortom: klantgerichte, oplossingsgerichte, betrouwbare vakman, die nét even verder denkt & gaat.
Ps. Wij genieten elke dag van deze mooie oplossing!
Met vriendelijke groet,
Roel Bonten

Bedroelklein1 Bedroelklein2


Mw. A.G. Zinkstok, 17 juni 2014: Sympathiek, betrouwbaar en hardwerkend
ZinkstoknieuwkleinEnige weken geleden heb ik Jeroen leren kennen in verband met de verbouwing en aanpassing van mijn badkamer.Deze sympathieke, betrouwbare en hardwerkende man, die uitstekend advies kan geven, handig, accuraat, vindingrijk is en naast dit alles niet opziet tegen enkele uren overwerk, heeft dan ook tot volle tevredenheid bij mij gewerkt en kan ik dan ook warm en van harte aanbevelen!
Mw. A.G. Zinkstok – Kaldenberg.

 

 

 

 

 

 


Claudius Stumm, 15 juni 2014: Het mondelinge overleg was voor mij en voor mijn vrouw bijna even belangrijk als de fysieke aanpassingen zelf!
straatwerkstummkleinVandaag hebt u de geplande werkzaamheden rondom aanpassingen van mijn woning afgesloten.
Daarbij ging het vooral om het aanleggen van een nieuw tegelpad tussen huisdeur en straat dwars door de voortuin, en om het toegankelijk maken van het huis voor mijn rolstoel. U deed dit door de drempel van de voordeur met wigvormige kunststof-elementen te overbruggen. De elementen zijn mobiel en kunnen bij niet-gebruik van de rolstoel opgetild en in een kast opgeborgen worden.
Door toegenomen ouderdom en toenemende invaliditeit kon ik mij gedurende de laatste jaren nauwelijks buitenshuis bewegen; door de door u uitgevoerde aanpassingen is mijn passieve mobiliteit nu sterk verbeterd.
Graag wil ik ook memoreren dat u de tijd nam om vóór, tijdens en ná de werkzaamheden
met veel geduld op mijn vragen en voorstellen in te gaan. Het mondelinge overleg was voor mij en voor mijn vrouw bijna even belangrijk als de fysieke aanpassingen zelf!
Hartelijk dank.


Linda en Dirk, 4 juni 2014: Netjes en secuur
fietsenstalling-jeroenJeroen heeft voor ons in de achtertuin een overdekte fietsenstalling gecreëerd, en tegelijkertijd de bestaande schutting verstevigd. Het resultaat is prachtig, en precies wat we voor ogen hadden.
Jeroens werkwijze is rustgevend. Het oogt allemaal heerlijk rustig, geen overbodige rommel, geen harde muziek. En tegelijkertijd vordert het werk gestaag, precies in de tijd die Jeroen ons voorspeld had. Hij overlegt waar nodig, maar deelt ook zeker zijn ervaring, om tot de best onderbouwde oplossingen te komen. Kortom, een aanrader wat ons betreft.

 


Rombout & Jacqueline, 18 december 2013: Jeroen denkt met je mee en is prettig om mee samen te werken
Bed Jas verkleindJeroen heeft voor onze jongenskamer twee hoogslapers met bureaus eronder gemaakt vanaf een werktekening. Het ene ontwerp wilden we gespiegeld hebben zodat het daglicht op beide bureaubladen valt. Wij zijn zeer tevreden over zijn aanpak, communicatie en het resultaat is schitterend geworden. Jeroen denkt met je mee en is prettig om mee samen te werken. Kortom een professionele, ervaren en persoonlijke aanpak die wij kunnen aanbevelen aan anderen. Rombout Jas en Jacqueline In den Haak

 


Richard Piepenbrock, 16 december 2013: Dank voor de goede installatie en afwerking!
Geachte hr. Van der Meulen,
Zoals beloofd een reactie op de installatie van toiletbeugels en drempels bij mijn moeder. Dank voor de deskundige adviezen, installatie en vriendelijke en ‘invoelende’ omgang bij de werkzaamheden.
Mijn moeder en ik stellen dit zeer op prijs, en zijn zeer tevreden over het resultaat, net als de medebewoners en hulpverleners die we gesproken hebben.
We hopen dat ze zo weer een aantal jaren comfortabel vooruit kan!
Met vriendelijke groet, veel succes en prettige feestdagen gewenst!