Wie ik ben

Mijn naam is Jeroen van der Meulen. Na afronding van een technische opleiding heb ik het diploma Ergotherapie behaald.
Ik begon mijn carrière als behandelend ergotherapeut, waarna ik als consulent bij een gemeente gewerkt heb. Nu ben ik al meer dan twintig jaar actief op het gebied van woningaanpassingen voor mensen met een beperking. Zowel als installateur en als adviseur voor particulieren en in opdracht van gemeenten. Uit ervaring weet ik dat woningaanpassingen voor velen een complex vakgebied is. Een woningaanpassing is als het ware een cocktail van techniek, ergonomie, bouw en regelgeving. De afgelopen jaren heb ik dan ook veel baat gehad bij de combinatie van mijn technische en ergotherapeutische opleidingen. Hierdoor lukt het me om ergonomisch adequate oplossingen te vinden, die ook nog technisch uitvoerbaar zijn.
Vaak gaat het niet om grote aanpassingen, maar zijn het juist kleine aanpassingen die een groot verschil maken in zelfredzaamheid. En dat is waar ik voor ga. Want zelfredzaamheid zorgt voor optimale zelfstandigheid!